Maten a un veí de Gata de 39 anys en colpejar-lo amb un bat de beisbol al cap

La Guàrdia Civil ja ha detingut als dos agressors, que han atacat a la víctima en ple carrer i quan baixava d'un cotxe

L'ajuntament ha decretat tres dies de dol per la mort violenta de David Lledó Caselles

El tram de carrer on ha ocorregut l'assassinat està barrat a l'espera de l'alçament del cadàver / LEVANTE-EMV

El tram de carrer on ha ocorregut l'assassinat està barrat a l'espera de l'alçament del cadàver / LEVANTE-EMV

Alfons Padilla

Alfons Padilla

Commoció en Gata. Dos agressors han matat aquesta vesprada, cap a les 16.30 hores, a un veí de 39 anys. Ha ocorregut en ple carrer. La víctima estava baixant d'un cotxe al carrer Moreres. Ràpidament, els dos agressors han anat cap a ell i l'han colpejat amb el bat de beisbol al cap. El colp ha sigut letal. El veí ha quedat tirat enmig del carrer. Els testimonis que han eixit de les seues cases han relatat que ha ocorregut tot molt ràpid i que, probablement, els agressors estaven esperant la víctima per a atacar-lo.

Els servicis sanitaris ja no han pogut fer res per salvar la vida al veí de 39 anys, espanyol i molt conegut en el municipi.

Els agressors ja estan detinguts

La Guàrdia Civil s'ha fet càrrec de la investigació i ha començat a buscar als agressors. Els ha detingut al voltant de les 19.30 hores.

Els testimonis consultats han assenyalat que al carrer pràcticament no s'ha produït discussió. Han apuntat que l'agressió ha ocorregut de manera ràpida i d'improvís. La víctima no ha tingut temps de defendre's. Les fonts consultades assenyalen que la víctima i els seus assassins, que també viuen en Gata, podrien haver tingut un conflicte des d'abans.

El tram de carrer on ha ocorregut l'agressió està tancat. Allà està la Guàrdia Civil realitzant investigacions. S'està a l'espera que acudisca el forense per a realitzar l'alçament del cadàver.

El mort és David Lledó Caselles. L'ajuntament ha lamentat la seua mort violenta i ha decretat tres dies de dol. Ha expressat la seua consternació per "tan trist" succés. Ha suspés les festes de la Font del Riu. També ha traslladat les seues condolences als familiars i amics d'aquest veí de 39 anys.